Friday, March 9, 2012

saya akan tetap jadi yang lama

Assalaamualaikum!!

Sejak kebelakangan ni, hidup sebagai student sangat lah paaack!! Tapi yang tu yang saya suke!! hahaha...

Tapi ak x tau asal ak  banyak sangat mengalah..ak asyik rasa ak loser je...come on aa wan.

Tapi, sejak malam semalam ak fikir, duluuu...ak jarang bersikap sebagai loser yang senang mengalah....haha yejek...tapi betulla, kalau dulu kalau ak rasa loser ak akan fikirkan rancangan macam mana ak nak naik balik, tapi sekarang, "i'm out" ialah perkara normal bagi ak....

Tapiii, ak tetiba dapat ilham dari cerita Team Medical Dragon (x tau la betul ke x tajuk cerita ni). Ada satu part cerita tu cakap, " kalau semua orang nak sama taraf dengan orang yang berkebolehan, sape nak buat kerja bawah. Kerja bawah x semestinya x penting. Kalau x dek orang nak buat kerja bawah, orang atasan pun payah. So, x semestinya kita lemah kita dianggap loser. Semua orang ada peranan masing2. Kecik ke besar, tetap peranan."

Jadi Wan, kalau orang anggap ko x layak buat kerja 'macho' dan ko hanya layak jd 'reserve'(hanya memainkan peranan bile diperlukan sahaja), ko buat je...x payah banyak merungut!! Just go on!! Never QUIT!! yeahhh...hahahah

Haaa...semalam ak wat 'rock climbing'. Jom aa...kat depan megamall kat kuantan...



machooo beb..

0 orang yang mendoakan ak..:

Post a Comment