Friday, June 17, 2011

Jalan senang kan bes.

Assalamualaikum..

Ak nak cerita satu cerita nih. Sambil korang baca, korang fikir apa yang x kena dengan cerita nih. Nak tengok akal korang alert x. Nak tengok hati korang kering ke x. Nak tengok korang boleh hasilkan idea yang lagi bernas x untuk merungkai masalah..bla..bla..bla..

Cerita dia macam nih, Amir Jan seorang bangsawan yang terkenal dekat Pakistan. Hensem, kaya, ada bini yang cantik, anak yang ramai, banyak rumah, banyak kereta mini cooper, banyak tv, banyak blueberry, banyak kapal laut dan macam-macam. Pokoknya, dalam hidup dia, SEMUA banyak kecuali satu je, isteri dia la sebab kasih sayang dia dekat keluarga dia pun banyak.
Suatu hari, diorang jalan-jalan naik kereta g tengok tempat-tempat yang bes kat Pakistan. Tapi tiba-tiba, pooof!! Accident aa kan. Biasanye citer memang camtuh kan. Cumanya, diorang accident sebab terlanggar alien. Pastu...pastukan, alien tu pegi aa kat Amir Jan sebab alien tu pompuan. Dia suka aa kat mamat nsem. Alien tu kesian tengok Amir Jan mengerang kesakitan lalu alien tu bagi kuasa kat Amir Jan sebagai tanda minta maaf sebab lintas jalan x betul.

http://www.emocutez.com

Kuasa tu membolehkan Amir punya air mata Amir jadi berlian. So, klo nak dapat berlian kena laa menangis kan. Kalau x menangis camne nak klua air mata kan. Letak eye Mo x aci! X jadi! Kebetulan, memandangkan Amir punya kesakitan x reda-reda ag, dia asyik menangis kesakitan je..."uweekk!!" Jadi, masa dia sakit, dia dapat bnyk berlian..$$$

3 bulan kemudian..
X sakit sudaa. Da sihat alhamdulillah. Cumanya, Amir resah sebab dia da x boleh nanges sebab yelaa, lelaki ni kan hati kering sket, mana suka nanges kan. Cuba bagi kat ak, tengok citer BOF pon da bape kotak tisu.. ok..ok..sambung..Pastu, Amir terfikir satu idea. Idea kotor! Tp bernas untuk dia.
^_?

-_-'

@_@

Dia bunuh isteri dia! Kenapa???!!! Korang pikir aa jawapan dia sendiri. Dan apa pendapat korang, kalau korang jadi Amir, apa korang akan buat selain bunuh isteri korang sendiri..? Maksud ak, korang nak ending yang camne??

p/s: xdek hadiah pon. Saje, nak wat bancian..haha..tq kerana melayan citer ak..hahaha..

SELAMAT BERFIKIR http://www.emocutez.com

10 comments:

  1. Kenape dye nak bunuh isteri dye?

    Bunuh la sume keluarge dye. haha

    ReplyDelete
  2. hati ko ternyata lagi kering sahel!

    hahaha...xdek perasaan! tapi hebat jugak kan idea ko...

    bg ak la kan, npe die nak bunuh org...pegi la tumbuk cili ke..bawang ke..nanges gak...xpon nanges untuk Allah kan...lagi slamat...

    ReplyDelete
  3. haha..ape citer ngarut ni wan..siap ad alien2 lagi..haha..but nice!hehe

    ReplyDelete
  4. sbb saje nak bg gempak citer...hahaha

    ReplyDelete
  5. wah. tertanya-tanya jugak nih.
    kenapa eh?

    ReplyDelete
  6. sebab die x berfikir panjang2..ade alternatif yang x sadis tapi die buat yang sadis..ahahha...macam tu laaaaaa...hahaha

    ReplyDelete
  7. haha. macam tu ke.
    sy igt something like dia dah kaya pastuh lupa diri pastuh nak kawen laen and end up bunuh isteri dia. (cos even dia sedih kena bunuh isteri dia, kesedihan tu dpt diubati dgn kawen laen) haha

    btw, nice one.
    :)

    ReplyDelete
  8. wow..gempak nye idea!! kawen lain dapat mengubati kesedihan lps bunuh isteri...SERIUS LAWAK!!! jgn praktiskan suda..

    ReplyDelete