Monday, January 30, 2012

Gigi yang cantik...

Assalaamualaikum....

Korang ingat x watak Neville dlm citer Harry Potter? 

Dulu......

*
*
*
*

Sekarang....

Hot kan...ok bukan nak puji laki nih...ak nak cakap yang gigi sangat penting untuk penampilan seseorang..Tapi cop, nak betulkan gigi yang 'tunggang langgang' boleh tapi dengan syarat gigi tu memudaratkan seseorang itu..tapi kalau gigi tu x mendatangkan mudarat, x rase malu, x payah la buat kan...tapi ade ke orang yang yakin dengan gigi burok? hahaha...

woot3~!

4 comments:

  1. gigi yang cantik sangat penting untuk high confidence level! ;)

    ReplyDelete
  2. weh promote bidang kau ke ape ni? hahahha

    ReplyDelete
  3. agak aaa...mmg promote pun..haha

    ReplyDelete